Bzbeeeeeee

21 Feb

Lamanya tak update kat sini.

Life been sooooooo bzzzzzz lately.

819429_10200115241700536_2120100501_o---

Bz dengan kerja, dengan family.

Hari2 rasa macam robot hahaha!

774541_10200103312122304_243311634_o---

Apepun syukur dapat lalui hidup seharian dengan family yang sangat havoc ini. Subuh2 dah kelam kabut, dengan nak bersiap gi sekolah, gi kerja, baby terjerit2 hahaha…kalut2. Bila dah balik sekolah, time tu lah nak tengok kartun, nak main game, nak hadap pc, nak buat homework. By hook or by crook, tepat pukul 9pm abang2 mesti dah ready nak tidur.

Pastu baru boleh bernafas dengan aman hehehe…am not complaining but am enjoying the moment. Peace!

No comments yet

Leave a Reply