Tuan puteri yg very down to earth, wah gitu

18 Dec

Masa ai tengah berpantang dalam sebulan lebih dulu, my bff masa primary school kahwin. Aduhai dahlah memang nak sangat jumpa dia. Kebetulan pulak wedding dia masa ai tengah confinement. Duh! Nak taknak ai kuatkan semangat minta permission kat mak, huehuehue. Alhamdulillah mak bagi, tapi beserta dengan beribu2 lemon syarat, hahaha ok fine.

1-22092012918---

So this is my first pic yang semenggah masa tengah berpantang.2-22092012896---

Sampai2 pengantin tengah bersanding.

3-22092012901---

Kitorang sapedek dululah, pengantin bz ditepung tawar.

4-22092012902---

Ai taktahulah boleh makan ke tak, haha ampun mak!5-22092012912---

Punyalah ramai manusia.

Semua stok2 mak datin jer ai nampak, haha. Terus terasa kerdilnya diri ini. My bff ni kerabat diraja, pepaham jerlah siapa jemputan2 dia.

6-22092012914---

Taraaa! Inilah pengantinnya, ai panggil dia puteri tak pun put…ngehngeh. Sakan kitorang berpeluk, seb baik tak tercabut bunga u dear. I think last kitorang jumpa masa form 2. Dulu selalu pergi lepak rumah dia. Her parents sporting sangat. Even berpangkat VIP, tak sombong and same goes to my dear friend ni. Sangat2 down to earth punya orang. Lepas tu ai tukar sekolah dah terus lost contact. Thanks to FB jumpakan kami!7-22092012916---

Dia bercakap dengan orang lain tapi dok pegang tangan ai tak bagi balik, haha. Yerlah pasni dah susah nak jumpa. Dia akan ikut husband dia kerja kat US. Apepun ai doakan u bahagia selalu, amin.

8-22092012919---

Our very first family portrait berlima, suka!

Oh lupa, wedding ni buat kat Felda Villa. Cantik tempat ni.

No comments yet

Leave a Reply