Express laundry. Mesin tukar coins pun ado..

6 Dec

Sekarangkan musim hujan gitu. Alhamdulillah, rahmat Allahkan.

Tapi ada sedikit kefeningan bila cakap pasal laundry. Baju tak kering wooo.

Penyelesaiannya adalah pergi ke laundry self service untuk keringkan baju.

Sila abaikan model2 yang menyemak itu.

Located at Putra Walk, Seri Kembangan.

Yang syoknya tempat ni buka 24 hours.

Blablabla, kata2 dari empunya laundry ini.

Saja ambil pic ni, mengisi kelapangan tunggu baju kering.

Dan yang bertambah syoknya siap ada vendor machine untuk tukar coins!

Sila ikut arahan, jangan degil. Kang baju tak kering, jangan marah haa.

Muka ngeri bakteria.

Nama laundry ni Clear Pro Express. I’m not sure kat mana lagi ada. Kalau ada yang nak tahu maybe boleh call up the contact number given kat atas tu.

2 Responses to “Express laundry. Mesin tukar coins pun ado..”

  1. Gina December 6, 2012 at 9:42 pm #

    Baguslah kat Malaysia pun ada sistem macam ni, hopefully taklah jadi mangsa vandalisme atau pecah sana sini, sayang kan

    • lily_lotus December 7, 2012 at 2:27 pm #

      harap2 cctv yg ada kat situ boleh cegah the vandalisme

Leave a Reply