Dapat hadiah sedas cucukan

28 Nov

Thanks pada yang sudi baca kisah my delivery. Just nak share pengalaman, mana tahu boleh jadi panduan pada mother-to-be yang lain ke. Back to kisah baby wazif. Last week bawak pergi check up for 3 months. Dapat hadiah cucuk sedas hehe.

Masa 1st & 2nd months, bila datang klinik dia tidur setidur-tidurnya. Tapi bila dah masuk 3rd months ni, amboiii kemain lagi bergelak ketawa bersendaloka bersama singer. Alhamdulillah development dia memberangsangkan especially tang berat. Dah masuk 3 bulan, berat dia dah 6.1kg. Vaavaavaaa patutlah lenguh kemain kalau dukung dia kejap jer pun.

Sekarang dah senang sikit jaga dia dengan bantuan baby TV. Dah pandai ketawa mengekek bila kena agah. Pastu dah start jugak mengiring melentik menonggek semualah. Tenkiu to nenek & maksu shirah yang sudi babysit baby wazif!

No comments yet

Leave a Reply