Paling lena dipangkuan

19 Nov

Dari sejak lahir baby wazif tak pernah tidur dalam buai. Haritu masa gi kenduri cukur jambul anak buah, trylah masukkan dia dalam buai endoi tu. Punyalah cuak muka dia.

Budak 2 bulan setengah yg sedang cuak.

Lagi buai tu bergoyang2 lagi bulat mata dia.

Tempat paling lena dia tidur adalah dipangkuan. Senang dia tak tidur buai ni, kalau kena overnite memana tak risau nak kena cari buai. Lagipun kan tak elok, related dengan Baby Shaken Syndrome. Even kalau sesiapa hantar anak kat nursery yg berdaftar dengan JKM, mesti sedia maklum yg tiada buai akan disediakan. Dilarang sama sekali oleh pihak JKM. Sekian untuk laporan hahaha tetiba.

No comments yet

Leave a Reply