Online baby store memanggil2

8 Nov

Bila stress dengan kerja, marilah pergi shopping. Tapi kalau takleh nak keluar ofis takpe, kita shopping online saja. Yang penting kita enjoy dan dapat say byebye to stress! Hahahaha

Ok, kali ni ai nak bawak u guys pergi shopping barang2 baby. Kat mybbstore jom!

Recommended by my SIL. Ada sales till 9th Nov 2012 u!

Ada macam2 category dalam portal ni.

Pilih saja mana yg berkenan.

Kalau nak shop by brands pun boleh. Best2!

Haa amik kau! Terbeliak bijik mata my bambam tengok mamanya yg tak keruan dek penangan site ini. Sukerrr sebab semuanya hanya dihujung jari! Kalau ajak husband gi store kompem dia naik bosan tunggu ai dok belek2 baby stuff lelama. Yerlah bebarang babykan cute. Mana tak menggila hahaha. Daaa!

2 Responses to “Online baby store memanggil2”

  1. kniedaz November 9, 2012 at 9:55 am #

    Sekarang semuanya online…saya pun terjebak juga hehe

    • lily_lotus November 14, 2012 at 7:35 pm #

      yeah! selamat menjebakkan diri!

Leave a Reply