My lil hero

4 Oct

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum readers,

Ya Allah ai taktahu camne nak start this entry. Lamanya ai tinggalkan blog ni. First of all alhamdulillah ai dah selamat deliver baby boy bulan lepas. Dan harini cukup 44 hari dah berpantang. Syukur…

Introducing my lil hero Muhammad Wazif Afi.

Disamping abang dia, hero kecik. Tapi dah takleh panggil hero kecik. Wazif dah takeover the title. Kita panggil dia abang hasif!

Ni masa 4-5 hari gitulah. Kena amik darah nak cek kuning. Syukur tak tinggi.

Sepanjang berpantang ni abang hasif yg banyak tolong jaga adik wazif.

Abang bz sekolah dengan game jer hehe.

See, penjaga setia.

Masa ni dah dekat sebulan. Dah bambam sikit.

Mana tak bambam, asal kenyang jer dia tidur bina badan.

Blurp alhamdulillah. Lepas mandi perkara wajib adalah minum susu! Kalau tak saya jadi hulk hehe.

Ok tu jer update buat masa ni. Insyaallah ai start kerja balik lepas raya haji.

Nanti ai buat entry kisah deliver eh…daaa!

6 Responses to “My lil hero”

  1. Lyn Yusoff October 4, 2012 at 9:09 am #

    congrats lily..
    dapat hero lagi rupanya… takpelah janji sihat..
    u take care yea 🙂

    • lily_lotus November 5, 2012 at 5:46 pm #

      thanks lyn, aah hero lagi…3 bodyguard dah jadinya

  2. liz October 4, 2012 at 12:09 pm #

    Alhamdulillah…….

    sangat tertunggu2 entry ini dari lily 🙂

    tahniah ye darling!

    dah jadi boboiboy kuasa 3 la sekarang ye..

    take care…

    kiss and hugs untuk wazif 🙂

    • lily_lotus November 5, 2012 at 5:45 pm #

      thanks! yer mama dia akan jadi supermom kuasa 3 jugak!

  3. syikin October 11, 2012 at 8:45 am #

    comeynyeeee…tahniah lily..

Leave a Reply