Perasaanku tika dan saat ini

10 Aug

Ya Allah hanya Kau yang tahu camne perasaan hambaMu ini.

I’m 37 weeks pregnant dah. Bebila masa baby boleh ketuk pintu nak keluar. At the moment, ai masih pergi ofis. Tapi approaching 38 weeks rasa macam nak start cutilah kalau tak deliver lagi. Alang2 terus cuti sampai raya. My due sepatutnya 1 week after raya. Tapi manalah tahu baby nak sambut raya sesamakan.

Preparation raya majority just for the kids. Baba pun nampak lebih eksaited nak sambut baby baru rather than raya hihi. But still prepare jugaklah sesket for raya. Especially kuih raya & duit raya. Tettt yang tu wajiblah.

Apepun semoga semuanya dipermudahkan, amin.

4 Responses to “Perasaanku tika dan saat ini”

  1. BAMBS August 11, 2012 at 11:38 am #

    Jamah dulu rendang…pastu baru bersalin 🙂

    • lily_lotus August 16, 2012 at 3:41 pm #

      baik cik puan, hehe…same goes to u!

  2. liz August 13, 2012 at 9:27 am #

    dear,sekejapnye dah nak due.
    harap2 baby kuar lepas raya.
    leh mama mkn rendang puas2 hehehe…
    aperpun take care….
    berdebar2 ek!
    lame x deliver kan…
    tak sabar nak tgk baby 🙂

    • lily_lotus August 16, 2012 at 3:41 pm #

      itulah saspen betul hitung hari time nak raya ni, hehe…thanks sudi doakan. selamat hari raya!

Leave a Reply