Bila mesin basuh rosak, sediakan saja duit syiling berguni2

7 Aug

Tersebutlah kisah…mesin basuhku rosak.

Maka berangkutlah ke self-cleaning service ini.

Ditemani hero2 kecikku.

Seb baik kat area rumah jugak.

Dan seb baik jugak ada helper2 kecik yg sangat helpful.

Yeah! Dah siap, kemain riang gumbira diorang.

3-4 hari jugaklah dok berumahtangga kat sini bila nak membasuh. Technician washer bz semedang. Cuma yang bestnya lepas jer basuh, masuk mesin dryer terus. Balik rumah terus lipat, agagagaga!

Kalau nak detail pasal self service laundry ni boleh visit fanpage fb –> My Laundry

2 Responses to “Bila mesin basuh rosak, sediakan saja duit syiling berguni2”

  1. ain August 8, 2012 at 1:57 pm #

    kalau ada mesin dryer ni kat umah best..takyah berpanas2 sidai baju dan bergegas angkat kain bila ujan turun.

    • lily_lotus August 16, 2012 at 3:42 pm #

      aah tapi pepaham jerlah bil elektrik nanti, hihihi…

Leave a Reply