Diri ini masih gagah perkasa, kot

3 Aug

Selingan dihari jumaat.

Pic wedding kawan baba few months ago.

Masa ni mak buyung baru nak mengembang.

Sekarang dah 9 bulan nak tengok cermin pun takut, haha.

So, weekend ni u guys buat apa? For sure gi shopping raya or iftar kat luarkan. Ai pun insyaallah join teamwork baba iftar kat kelab darul ehsan. Merasalah mak buyung iftar kat luar sebelum kuarantin diri sendiri next week.

Barang2 baby alhamdulillah dah 100% siap. Tinggal nak pack things untuk bawak gi spital jer. Dan jugak spring cleaning bilik tidur untuk terima tetamu baru gitu. Next week dah boleh turn on panic button bebila masa. Semoga semuanya dipermudahkan, amin.

No comments yet

Leave a Reply