Lelaki pun manyak cerewet nak beli barang

1 Aug

Sepanjang hampir 2 minggu kita berpuasa ni, adalah beberapa hari ai terpaksa buka puasa awal. Pedih ulu hati, loya, muntah2…sorry baby kalau mama terlalu memaksa.

Ok, tinggalkan story puasa tu. Ai nak update kat sini pasal few candid pics yang kitorang capture masa gi shopping kat Metrojaya. Sorry tak sempat upload new pics, ai update mana ada dalam draft jer.

Lama dah kisah ni, masa ai pregnant 5 bulan haritu.

Masa ni kat bahagian lelaki. Tunggu baba dok cari kasut.

Oh sungguh tak larat nak kejar dia, kita kepit dia!

Yang tu pun cantik, yang ni pun cun…aishhh!

Pilihlah baba selagi ada yang berkenan dihati.

Kalau kitorang tertidur kang kejutkanlah.

4 Responses to “Lelaki pun manyak cerewet nak beli barang”

  1. suliana August 1, 2012 at 3:57 pm #

    samalah mcm mr hubby. penat tgu dia pilih. tapi kita tak bunyi la nnti merajuk terus tak nak beli. hehe

  2. Ros August 6, 2012 at 12:10 am #

    ha hah…very true

Leave a Reply