Ramadan yang penuh debaran bagi diri ini

20 Jul

Excited, weekend is coming!

Dan yg lebih excitednya, disusuli dengan kedatangan Ramadan yg mulia.

Selamat menyambut kedatangan Ramadan Al-Mubarak.

InsyaAllah, lepas terawih malam ni ai balik kg. baba. Sambut puasa kat sana this weekend. Dah masuk 9 bulan lagi 1 week nanti, tak berani pulak nak jalan jejauh. Cakap pasal puasa disaat kandungan tengah sarat ni, doc nasihat selagi boleh bertahan teruskan berpuasa. Jangan miss sahur, ambil makanan yg berkhasiat dan beri tenaga. Selagi kudrat ini diizinkanNya, insyaAllah i will. Amin…

Kalau ikut due, seminggu lepas raya baru deliver. Tapi mana tahu ada rezeki deliver dalam bulan yang penuh kemuliaan ni ke. Yang penting, mari kita sesama menghayati keberkatan Ramadan!

pic credit to google

4 Responses to “Ramadan yang penuh debaran bagi diri ini”

  1. Gina July 21, 2012 at 5:20 am #

    Bulan Ramadhan telah datang menjelang,
    sebuah kesempatan untuk meraih maghrifahNya
    Mari bersihkan hati untuk sambut Ramadhan yang suci
    Mohon dimaafkan atas segala salah dan khilaf,
    serta janji yang terabaikan…
    Selamat Menyambut bulan Ramadhan

    • lily_lotus July 24, 2012 at 5:27 pm #

      thanks gina 🙂 salam ramadhan kembali…

  2. suliana July 21, 2012 at 3:57 pm #

    Kejap je dh nk deliver. Take care ye. Lily puasa x?

    • lily_lotus July 24, 2012 at 5:27 pm #

      thanks suliana 🙂 setakat ni alhamdulillah masih boleh bertahan untuk puasa…

Leave a Reply