Perut senak tak jadi hal, asal dapat gather2 bersama bff!

19 Jul

Phew! Windunya kat blog sendiri. Dah baper hari tak update. Tu lah, bz sangat dok settlekan kerja. Yerlah before ai start maternity leavekan. Bila dah tak buat kerja, ai pergi rest rest and rest hehe.

Tapi dalam kebizian dan keboyotan sempat lagi ai join geng bff gather. Kali ni kitorang serbu rumah bff nani.

Ai sampai lewat sikit, tunggu baba balik kerja. Seronok dapat bff rajin2 camni, sampai2 diorang tengah bersingsing lengan kat dapur. Weee!

Lauk2 tengah baik punya sedang dimasak.

Asam pedas ikan pari & Sup ayam. Nyums!

Masterchef of the day is bff ayang!

Tengahari yer bapak2, sedap landing!

Wahh, syyy jangan kacau pak aza.

Mak buyung babysit baby zahra. Budak paling sopan abad ini!

Abang haim yang potpet2 tapi kurang faham bahasa dia. Comel!

2 anak dara jelitawan. Chiqa & Zulaikha in action.

Amie bambam yang semakin gagah perkasa.

Kanak2 yang paling tua of the day, si abang.

Mati kutu taktahu nak main apa dah, si hero kecik.

Makan time!

Sedang belajar untuk menjadi seorang abang.

Haha mengapakah mimik wajahmu begitu haiii anak?

Pic wajib of the day.

Next gath, berbuka puasa insyaAllah. Love u guys to the max!

No comments yet

Leave a Reply