Hero kecik mama dah 6 tahun

12 Jul

Semalam birthday hero kecik yang ke 6 tahun.

Sorry yayang, mama terlambat update pulak kat blog.

Tahun ni genap 6 tahun hero kecik jadi anak bongsu to mama & baba. Dan jugak genap 6 tahun jadi the only adik to abang. Insyaallah in 1 month time, hero kecik dapat title abang pulak. Kalau yang bakal keluar ni hero jugak, makanya takleh dah panggil hero kecik hehe.

Malam tadi baba balik lewat, so cake pun tak sempat nak pergi beli. Takpe the mini celebration we make it on sunday lah eh sayang.

Mama doakan anak mama akan jadi anak yang soleh. Dan berjaya dunia akhirat, amin.

No comments yet

Leave a Reply