Bookstore. Menawan budak2 dan bapak budak.

9 Jul

Dah lama tergendala our monthly routine to bookstore.

Since ai pregnant, ada jer hal every weekend. Sampai tahap abang & hero kecik dah selamat lunyaikan story books diorang, baru perasan they really need new collections!

Moh ler kita!

Ntah apa baba dok tunjuk, eksaited ler kunun.

Mama dah boring ni, agagagaaa!

Habislah. Muka konpiden gila.

Budak taknak balik. Haiyooo!

4 Responses to “Bookstore. Menawan budak2 dan bapak budak.”

  1. AQisH July 9, 2012 at 4:35 pm #

    wowww..bagusnya mereka suka bukuuu 😉

    • lily_lotus July 10, 2012 at 4:23 pm #

      bila dah bosan tahap gaban hadap toys, baru nak cari buku…hehe

  2. cik E July 10, 2012 at 4:58 pm #

    at least nk jugak diorg carik buku. harap Adam n Ammar hmmm..buku tu jadi toys

    • lily_lotus July 12, 2012 at 2:35 pm #

      lagi kreatif camtu. buku jadi toys, hehe…takpe sis at least diorang mingle around with it.

Leave a Reply