Lambat nau kek sampai, moody terus budak kecik ini.

20 Jun

Asyik story pasal wedding jer, ok nak story pasal kenduri lain pulak.

Kenduri hari lahir seorang budak kecik yang comel, anak sepupu ai.

Story ni backdated  2 months ago, huhu.

Me at 5 months.

Bodyguard2 kecil saya

Kenduri dan jamuan buat kat dewan surau

With kakak ‘pengantin’ dan adik beradik perempuan mak

Pic wajib ika dan shirah

Besday cake cekelat yg disponsor oleh aunty ‘pengantin’

Tetamu2 ini jer yg tinggal sebab tukang bawak cake datang lambat

Dan besday girl dah naik moody, huhuhu

Ai try pujuk dengan game kucing ajuk cakap kat hp

Ponnn tak jalan jugak.

Last2 uminya yang potong, hihi. Happy birthday puteri!

4 Responses to “Lambat nau kek sampai, moody terus budak kecik ini.”

  1. Ema June 21, 2012 at 2:23 pm #

    Ly, ala chomel nye ko 5 bulan…

    • lily_lotus June 21, 2012 at 3:10 pm #

      haha camera trick jer tu, boleh 😛

      • Ema June 22, 2012 at 3:59 pm #

        yolah tu.. ko mmg tecik & tomei 😉

        • lily_lotus June 22, 2012 at 4:10 pm #

          eh, tak habis lagi? hahaha alaa ema tapi takleh lawan kecomelan kau

Leave a Reply