Kekadang terhilang jugak kesabaran derrr

15 Jun

Bila pregnant time anak2 lain dah pandai berdikari, memang nampak macam tak merumitkan. Tapi hakikatnya, hanya Tuhan yang tahu. Hehe, bukan nak merungut. Cuma nak share perasaan.

Diorang tak kacau pun ai nak buat apa.

Tapi kesepahan yang mereka lakukan, bikin kepala pusing. Tahulah pregnant mom ni emo tak menentukan. So, dari tengok ai jadi raksasa jadian…baba kepit diorang. Ai naik angin betul malam tu.

Habis dengan laptop, pc semua ai shutdown tak bagi diorang main.

Sebab tak dengar cakap mama. Janji nak tolong kemas rumahkan.

Sampai tertidur baba kepit diorang.

Yang sebenarnya memang dah ngantuk pun. Saja dok tahan mata, tu yang menjadi2 bila kena tegur. Fuh fuh, sabar lily…yang ketiga coming soon. Kena lagiii banyak sabarrr…

6 Responses to “Kekadang terhilang jugak kesabaran derrr”

  1. eynda June 15, 2012 at 7:09 pm #

    Sabar…. sabar… hehe..

    • lily_lotus June 19, 2012 at 3:55 pm #

      insyaallah sedang kuatkan iman untuk terus bersabar, hehe

  2. bitt June 18, 2012 at 9:36 am #

    owhhh anak ke 3 yer…congratulations n good luck yunk!
    perghhh kalau tak preggy pon memang emo tang sepah2 nih..tambah2 dua2 anak lelaki uuu…ehehe

    • lily_lotus June 19, 2012 at 3:54 pm #

      true! eh u bila nak join i masuk club 3 anak, hehe

  3. idashah June 19, 2012 at 1:25 pm #

    sgt memahami perasaan mu itu hehehe. yg besar lain ragamnya..yg kecik pun ada ragamnya sendiri

    • lily_lotus June 19, 2012 at 3:53 pm #

      semua tu warna warni dalam rumah kitakan kan kan…

Leave a Reply