Lambat betul update story. Sampai pengantin pun dah ada isi u.

14 Jun

Mind you, entry ni ada banyak pics pasal weds my cousin.

Tapi takpe, ai kurangkan celoteh…hehe.

Kenduri ni kat Muar, Johor.

Sweet and simple jer pelamin, merah vs putih.

Dulang2 hantaran

From Muar with lep.

Sorry, ini adalah story lama. Masa ni baru 2-3 months pregnant.

Pagi nikah, tengahari sanding.

Senang citer.

Penghuni lorong.

Abah selaku wakil sebelah keluarga lelaki.

Adik abah (kiri) selaku bapa pengantin lelaki.

My cousin, ai panggil dia angah.

Congrates beb!

Selesai sudah majlis akad nikah.

Yang baju melayu purple tu abang pengantin pompuan, sebagai wali.

Kami yang sedang menahan ngantuk tunggu pengantin siap.

Lepas nikah, kitorang tumpang berehat kat rumah sedara pengantin pompuan.

Bosan takde toys, coins pun bolehlah jadi bahan mainan pusing mcm gasing.

Dah siap! Pengantin lelaki dan adik pompuan dia, aneem yang cute!

Pak pak poooomm!

Kitorang pun join berarak macam biasalah.

Mak andam mintak tol please.

Bapa pengantin lelaki, ai panggil pakteh.

Amin untuk doa yang abah titipkan.

Dengan mak pengantin pompuan, arwah bapa dah takde.

Dengan parents pengantin lelaki, pakteh dan makteh.

Dengan siblings pengantin lelaki.

With us!

At last, sampai jugak ke last pic…hehe. Ai dengan adik pengantin lelaki, nana yang dah selamat habis pantang pun…hihi, sorry lama nau akak dok perap entry ni. Pengantin pun dah siap ada isi sekarang, sebulan dua dah kot usia kandungan. Big congrates!

4 Responses to “Lambat betul update story. Sampai pengantin pun dah ada isi u.”

  1. Lyn Yusoff June 14, 2012 at 4:36 pm #

    kena rajin2 update pas ni yer.. 🙂

    • lily_lotus June 15, 2012 at 12:24 pm #

      taktahulah nak kata, dengan perut makin memboyot ni…hihi

  2. nUR_rOsALiNdA June 15, 2012 at 3:24 pm #

    alhamdulillah murah rezeki pengantin cpt dpt baby

    • lily_lotus June 19, 2012 at 4:15 pm #

      syukur jugak, bunting pelamin gitu

Leave a Reply