Kalau tak makan malam, kita akan dimakan usia & kolestrol berganda.

11 Jun

Again, ai nak share something interesting from FB.

Mengenai diet Rasulullah SAW.

Ai nak highlight tang jangan sesekali tinggal makan malam tu. Nanti akan dimakan usia & kolestrol dalam badan akan bertambah. Jeng jeng!

Tak salah kalau kita turut amalkan 😉

4 Responses to “Kalau tak makan malam, kita akan dimakan usia & kolestrol berganda.”

  1. Wawa~* June 12, 2012 at 5:14 pm #

    thanks for sharing sis!

    ohhh org selalu kata lg bagus x makan malam etc… rupanya, sebaliknyaaaa 😀

    • lily_lotus June 13, 2012 at 4:19 pm #

      tu lah akak pun baru tahu. dulu selalu jer skip dinner. paling tak pun alas perut makanan ringan2 jer.

  2. mas June 14, 2012 at 10:25 pm #

    wahhhh baru tau pasal nih…thanks ly share info yg bagus nih….tp kami mmg dinner xpernah tinggal. makan mlm mmg wajib utk weols satu family coz time tulah weols nak makan sambil mesra2…hikss

    • lily_lotus June 15, 2012 at 12:22 pm #

      true! mas lagilah mmg pakar masak. for sure anak & husband nak rasa masakan mas jer hari2, hehe

Leave a Reply