Lawan makan. Tak kira waktu.

8 Jun

Lately kalau tak makan late supper tak sah.

Tapi tengok keadaan jugaklah. Lepas dah tidurkan the kids, lapar tu toksah dinafikanlah. Kalau baba ada kat rumah & tengah hadap kerja, ai berzikir kat telinga dia ajak gi makan. Tapi kalau baba baru balik kerja, tertidur penat sangat…ai bersilat kejaplah kat dapur makan jer apa ada. Tak pun kalau baba tak balik lagi, let say on the way ke…ai suruh jer dia tapaukan. Yang penting, mesti makan. Haha! Hebat betul penangan budak tecik dalam perut ni.

Tapi nampaknya kenot lawan perut baba.

Ishk ishk ishk, pembawakan budak kot.

2 Responses to “Lawan makan. Tak kira waktu.”

  1. Liana Ezzana June 10, 2012 at 11:43 am #

    Saya suka makan. Nafsu makan saya sangat besar. Orang tak kisah saya makan. Tapi orang kisah bila badan saya naik. Caring betul masyarakat kan. Tapi, kalau orang mengandung, diorang tak kisah.
    Jadi. saya. sangat. jealous!!!!!

    • lily_lotus June 11, 2012 at 3:39 pm #

      erk! jomlah sesama mengandung, wah tetiba boleh pulak main ajak begitu saja. ai doakan u cecepat ada rezeki timang baby eh, amin.

Leave a Reply