Dari Sabah datangnya. Seronok dapat jumpa kamu2 bah!

7 Jun

Adik baba yang kerja kat Sabah datang semenanjung. Bawak sekali bini & anak2 dia. Seminggu diorang bercuti kat kampung halaman baba dulu. . Kitorang tak dapat nak balik kampung sebab masa tu tengah jaga adik ipar yang tunggu hari jer nak bersalin.

Lepas seminggu diorang turun KL. Zasss! Terus kitorang pergi kat hotel yang diorang stay.

Memandangkan esoknya memasing kerja. Maka tengah2 malam tu jugak kitorang angkut bebudak ni sekali pergi. Diorang stay kat hotel area Bukit Bintang tu, lupa dah nama hotelnya. Takpe, area situ tetengah malam pun rasa macam kul 12 tgahari!

Mak buyung yang tengah tunggu hari pun kitorang angkut sekali. Citer ni dah lamalah, huhuhu…mak buyung ni dah selamat habis pantang pun. My tummy pun tak nampak lagi tapi dah gatal pakai baju maternity.

Yang gagah perkasa tu lah adik baba dari Sabah tu. Yang tengah tu adik baba jugak, husband pada mak buyung tu lah. Masa ni dah nak balik. Actually kitorang melepak dalam bilik diorang. Pic wife & anak2 dia ada tapi tak sesuai untuk tontonan sebab memasing seksis, hahaha. Insyaallah, next year kitorang terjah Sabah eh! Tunggu baby besar sikit.

2 Responses to “Dari Sabah datangnya. Seronok dapat jumpa kamu2 bah!”

  1. Aniss VG June 7, 2012 at 9:56 pm #

    rindu plak nk stay kt kl tu..ehehehee sorilah time tu tk terlayan sgt.tersgt2 penat coz mr.hb bwk jln kaki ronda2 area bkt bintang trus naik lrt p chow kit.blk dr.chow kit kiteorg sesat nk blk hotel..sib baik jln berdue jer..ehehehhe

    • lily_lotus June 8, 2012 at 1:41 pm #

      wah rajinnya gi turun naik lrt, hihihi. oklah tu at least pandai gak redah kl. tapi kalau kitorang dibiarkan sendirian kat sabah memang haru!

Leave a Reply