Hari-hari playground. Takpelah janji bukan underground.

6 Jun

Aktiviti abang & hero kecik dipetang hari.

Sorry mama & baba balik lambat jer cuti sekolah ni.

Playground time! Nasib baik ada nenek peneman setia.

Orang lain belum sampai, diorang dah khatam main semua benda.

His current obsession.

Yang penting, kita enjoy!

2 Responses to “Hari-hari playground. Takpelah janji bukan underground.”

  1. Wawa~* June 7, 2012 at 8:58 am #

    hello sis! maaf lama x jengah my fav sis’ blog ni ^^
    wahhh abg ngan hero kecik dah mkin besau 😀 ok la kan dorg beriadah baik utk kesiahatan…dr dok dlm umah je.. 😉

    • lily_lotus June 7, 2012 at 4:49 pm #

      hai dear 🙂 it’s ok, mesti bz sangat ni eh…hehe, pasnih abang & hero keci sibuk jaga bakal adik pulak insyaallah.

Leave a Reply