Bau newborn baby lagi…

31 May

Ampun bff hawa, kau dah habis pantang baru haku ter-update pasal ni.

Hawa adalah bff ku yg paling advance.

Ini adalah baby baru dia yg ketiga, baby zara namanya.

Pagi tu dia deliver, petang tu lepas balik kerja ai ajak baba gi visit. Lagipun tak jauh, kat DEMC Shah Alam tu jer. Meriah sungguh suasana kat dalam wad, macam raya hehehe.

Congrates beb. Lepas ni turn haku pulak. Nervous2!

Yang pakai gaun pink tu anak sulung dia, zulaikha. Aunty rindulah!

Yang ni anak kedua hawa. Pun aunty rindu!

Close up sikit baby zara. Sesuci embun pagi wajah dia, hehehe…

No comments yet

Leave a Reply