Selamat bercoti sekolah

25 May

These few days still flipping over pics vacation to Cameron.

Ada few candid pics of abang n hero kecik yang ai nak share.

Brothers yang bakal dapat brother jugak, kata doc.

Sedang kehairanan, apekebendanya ni?

Hiyarghhh!

Ok, mama dah taktahu how to end up…hiks.

Have a lovely weekend, and happy holidays to schooling kids!

4 Responses to “Selamat bercoti sekolah”

  1. Aleeya May 30, 2012 at 11:24 am #

    sonok la eyh cuti skolah neh budak2 neh, anak dara kat umah tu pun da bising tanya bila nak jalan2 …adoyaiii masalahnye momy n papa nye tk dpt coti huk3

    • lily_lotus May 30, 2012 at 4:46 pm #

      itulah problemnya dengan kitorang pun, hihihi

  2. Kin May 30, 2012 at 11:49 am #

    Syoknya nak bercuti 🙂

    • lily_lotus May 30, 2012 at 4:35 pm #

      takde plan kemana pun kin 🙂 dapat bagi diorang rest kat rumah pun dah bagus, hihihi

Leave a Reply