BFF dan popcorn garrett

21 May

One of my bff dah pindah ipoh.

Sob sob sob dah susah nak gather nanti…

BFF Apan (tudung pink) nama diberi. Ni masa ai and bff ayang gi dating jumpa apan sebelum dia hangkut barang nak pindah ipoh besoknya. BFF nani and hawa cannot make it. Hanya dapat kirim salam merindu jer. Sob sob sob…

Tengah touching2, nani sms minta tolong belikan popcorn garrett, haha sempat lagi. Sebab malamnya nanti dia datang rumah amik, baiklah datin seri.

Alang2 menyeluk pekasam, belikanlah untuk diri sendiri jugak. Festime merasa, flavor apentah ni lupa dah. Tapi dia punya manisssss weeeeee! Manis menggila.

Eh, ok back pasal apan pulak. Sorry dear, lama haku dok perap entry ni. See, perut pun belum naik lagi…baru 2 bulan kot masa ni. Apepun happy to hear u and ur husband dan jugak mikhaeel and auni sungguh bahagia dengan kehidupan baru kat sana. Nanti kita gather2 lagi kay!

 

 

 

2 Responses to “BFF dan popcorn garrett”

  1. bitt May 21, 2012 at 5:16 pm #

    hi u..

    masa saya try haritu pon..manis sangat…hehehe

    • lily_lotus May 22, 2012 at 1:49 pm #

      makan sesekali oklah, tapi kalau selalu pergh mahu diabetis jadinya 😀

Leave a Reply