Seb baik ada McD

10 May

Malam yang sepi pi pi…perutku nyanyi nyi nyi!

Sap sap sup terus keluar cari supper.

Tak gi jauh pun, McD kat area rumah jer…nyummsss!

Sambarlah 2 toy McD ni, shomel pulak tengok.

Orang lain yang lapar, orang lain yang dapat makanan terus senyap. Pembawakan budak kot baba eh hihihi!

Esok ai cuti, pergi short vacation to Penang. Sabtu ni besday baba. Doakan kami selamat pergi dan pulang 🙂

10 Responses to “Seb baik ada McD”

  1. zana May 10, 2012 at 2:36 pm #

    slamat berjalan jalan. take care! :d

  2. yatie May 10, 2012 at 2:54 pm #

    bestkan time pregnant nak makan kul baper pun takpe…anw congrats…

    • lily_lotus May 14, 2012 at 3:09 pm #

      aah time ni lah nak makan apa or time bila boleh dimaafkan. suka!

  3. Coffee Girl May 11, 2012 at 9:16 am #

    Wah… lama saya tak jenguk McD. lapar pulak tengok gambar ni. 🙂 anyway, nice site you have here. Have a nice day!

    • lily_lotus May 14, 2012 at 3:08 pm #

      kekadang tak terfikir pun nak gi mcd, tapi sebab bila keluar rumah dah nampak tu…hehe

  4. juelee May 11, 2012 at 11:19 am #

    skang arsanya nak makan kepsi la sbb nak kumpul upin ipin.. katun peberet rayyan ehhee

    • lily_lotus May 14, 2012 at 3:05 pm #

      ooo kepsi ada upin ipin eh, nak collect jugak…hihihi

  5. liz May 11, 2012 at 3:05 pm #

    bestnye nak pi cuti2 malaysia….

    hepi holiday dan selamat semuanya 🙂

    and hepi besday utk hubby lily..

    • lily_lotus May 14, 2012 at 3:04 pm #

      thanks liz :-)…alhamdulillah dah selamat pulang

Leave a Reply