Jodoh diusia emas, bagi chance merasa sesi pertunangan

9 May

Last few weeks ai ada update pasal wedding my aunty yang baru dapat jodoh diusia emas. Sebenarnya ai lupa nak update dulu pasal her engagement.

Sebelum tu ai enterprem dulu kek hantaran dia.

Weeee yummyyyy!

Yeah! Inilah dia my aunty, ai panggil ibu.

Even dah berusia 56 tahun baru bertemu jodoh, tetap kitorang nak dia rasa the feeling of jadi tunangan orang…hehe. Tapi tak lamalah, sebulan dua pastu dah nikah.

Nenek dan atuk ai dah takde. So, abang dan ipar tolong handle diskusi.

Rasmi dah.

With anak2 buah lain yg menggila kecoh!

Meals of the day

The ceremony buat kat rumah kitorang. Walaupun tak besar, cukuplah untuk tetamu yang hadir. Segala kekurangan harap dimaafkan.

Budak kecik shomel puteri nama diberi

Their turn lagi few more years kot

Syukur semuanya berjalan lancar.

Masa ni ai baru 1st trimester pregnant. Pengembangan belum berapa nampak. Now dah 6 months, phew!

2 Responses to “Jodoh diusia emas, bagi chance merasa sesi pertunangan”

  1. JMR May 9, 2012 at 8:38 pm #

    tahniah utk aunty..kalo dh jodoh, takkan kemana..:-)

Leave a Reply