I lep Jusco

20 Apr

Just a quick update, harini kena rushing balik awal. Got to pack things. Mahu pulang ke kampung halaman baba. Dah lama tak jumpa makpak mertua. The kids pun dah lama tak jumpa atok nenek. So, alang2 ada wedding yang nak attend kat Perak boleh balik sana sekali.

Meanwhile, layan sikit pics the heroes masa main game kat Jusco haritu…eh baguslah Jusco ni, asal datang mesti tengah sales. Ai just topup sikit the kids punya school things. Dah 4 bulan sekolah mulalah barang2 sekolah yang awal tahun dulu bersinar dah jadi malap. Mood diorang pun sama, so bagi diorang cheer up sikit.

So, enjoy ur weekend guys!

8 Responses to “I lep Jusco”

  1. rasp April 20, 2012 at 4:56 pm #

    sis, i slalu ckp kat my hubby…
    “jusco sale 360 hari setahun…5 hari jer dia tak sale”
    hehehehehe…

    safe trip ya sis…
    and enjoy your weekend 🙂

    • lily_lotus April 23, 2012 at 1:42 pm #

      hihihi thanks sis! same goes to u too!

  2. liz April 20, 2012 at 9:53 pm #

    hehe…bukan setakat malap,ader yg dah terkoyak bagai!pensil case je,4 bulan sekolah dh ader 4!hehehe…

    • lily_lotus April 23, 2012 at 1:40 pm #

      tu lah pasal, pasnih suh anak bungkus dalam beg plastik jer alatulis…hihihi

  3. Christy April 22, 2012 at 10:35 pm #

    Wow is ur kids a twin. They look handsome… Glad to see your nice happy family picture.

    • lily_lotus April 23, 2012 at 1:38 pm #

      hi 🙂 no, they’re not twin. eldest is 7, youngest is 6. thanks for dropping by!

  4. mrsd April 25, 2012 at 4:43 pm #

    jusco memang…selalu sales. umah memang dekat sangat dengan jj ni. sehari tak pegi, tak sah. bukan nak membeli pun. sekadar gi menyejukkan badan n lepak2 ngan anak. hee..

    • lily_lotus April 26, 2012 at 4:00 pm #

      wahh rajinlah menyoping kat jusco eh, tapi mmg berbaloi shopping kat situ…selalu sangat saleskan

Leave a Reply