Macam perantin jer

19 Apr

Awal tahun 2012 haritu, first kenduri yang ai pergi was engagement my cousin. Wahhh bapak lama ai terperap story ni. Sorry nurul…

With orang yang berdarah manis, nurul.

Kemain lagi baju vogue the vass macam perantin bak kata hero kecik.

Sesi perbincangan. Macam biasa, cakap2 gelak..gelak2 cakap. End up, setuju!

My abah, tetiba enterprem dia pulak

Pandai kamera cari haku

Mak2 sedara dan mak bakal pengantin (tudung putih)

Mak sebagai kakak sulung dan maklang sebagai kakak no. 2, eh macam nak perkenalkan pelakon drama pulaks.

Maklong bakal pengantin lelaki sarungkan cincin

Tadi posing kat katil, now posing kat pelamin

Nurul with tunang and mak kedua2 bakal pengantin

Yeah, ini yang kita nantikan!

Antara barang hantaran yang sempat ai snap

Kuning untuk cincin merisik, putih untuk cincin bertunang

Isi dulang wajib

Pic terlebih cahaya kat muka semorang

Kepenatan tapi tatap nak posing

Melayan anak2 dara berdua ni camwhore

Pastu melayan budak kecik berdua ni bergusti

Baba layan diri sendiri eh, hahaha

Last2 pelamin betul2 jadi tempat persinggahan

Besar pangkat cucu, besar jugak pangkat atuk mereka

Last but not least, congrates on ur engagement nurul and salleh.

All the best for your big day yeah!

4 Responses to “Macam perantin jer”

  1. fea April 19, 2012 at 3:18 pm #

    comeyynyer perantin 😉
    baju pon cantik 🙂

  2. ain April 21, 2012 at 2:33 am #

    ramai yg landing atas pelamin tu…

    • lily_lotus April 23, 2012 at 1:39 pm #

      kalau anak dara atau bujang boleh gak amik berkat. tapi ni dah tersalah orang sudah, hehehe

Leave a Reply