Cute quote, kot hehe

16 Apr

Harini ada banyak kerja menanti. Last friday i was on leave, gi bawak abah ke hospital. The nite before dia ngadu sakit kepala yg teramat sangat. Lepas makan ubat, dia lena. Pepagi jumaat tu dia surrender ajak gi hospital. Kena tahan kat emergency ward for few hours. Doc nak monitor his progress. Petang sikit dah boleh discharge. Syukur and he’s getting better now, doc kata abah kurang rest. Thank you to those yang sudi mendoakan.

I kenot update pepanjang, just nak share this cute quote yang i grab from fb :

It’s true rite? Good day all!

8 Responses to “Cute quote, kot hehe”

  1. rasp April 16, 2012 at 5:05 pm #

    but i rasa memasing have its limits too sis ermmm….

    • liely_lotus April 17, 2012 at 12:47 pm #

      setuju! yg penting kita kena saling toleransi kan 🙂

  2. bitt April 16, 2012 at 10:07 pm #

    semoga abah u cepat sembuh…suka qoutes tu 😉

    • liely_lotus April 17, 2012 at 12:26 pm #

      thanks dear, amin…

      aah i pun suka quote tu, hehe…gimme five!

  3. AreLeez Adnan April 18, 2012 at 12:15 am #

    yupp! 100% agreed! 😉

  4. Tia April 19, 2012 at 3:52 pm #

    suka sangat quote tu….very true.
    kita wanita yang terlebih berkorban selalunya…

    • lily_lotus April 20, 2012 at 3:23 pm #

      semoga suami menghargainya…cewah

Leave a Reply