ABPBH 2011 dan bff

10 Apr

Weekend haritukan ada Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011. Pastu siap ada pulak slot Ombak Rindu. Perghhh! Tetiba terus teringat yang ai belum update kisah dating dengan bff masa gi tengok movie tu. Bapak lama dah haiii…sorry guys, ai baru nak update.

Me and ayang

Kalau tak silap dalam pertengahan bulan 12 last year kot kitorang dok dating ni. And ai taktahu lagi masa ni dah pregnant. Very early pregnant, simptom2 pulak takde. Seb baik kitorang tak gi buat aktiviti ganas, main paintball ke haha.

Ayang and nani pulak

Kitorang dok sakan bergambar depan TGV One Utama sementara tunggu hawa and apan. Sebenarnya hawa sponsor all the tickets, sempena our 14th years of frenship. Wahhh lama gitu dahkan.

Hawa and apan

The only pic apan yang ada. Sebab lepas jer habis movie dia kena rushing balik ofis. Yang pasti the movie memang dah surelah very touching. Kitorang semua nangis sambil cover2 except for apan hahaha. Dia punya hati banyak kental.

Then, kitorang lepak kat Kenny Rogers.

Really have fun! Thanks bff semua. Now almost 4 months dah berlalu. Hawa dah selamat deliver baby girl, ai dah mengembang nak masuk 5 bulan. Apan dah pindah Ipoh. How i miss guys! Lepas hawa habis pantang kita dating lagi kay, insyaallah.

Apepun, tetap nak say congrates to Aaron Aziz!

Bintang Paling Popular tu dah memang boleh agaklah kan. Tapi kalah dengan Fizz Fairuz for Pelakon Drama Lelaki Paling Popular tu yang agak terkezut. Bila tengok keikhlasan riak wajah Fizz Fairuz masa diumumkan pemenang tu, tak sampai hati pulak nak menidakkan kemenangan dia. Hahaha well, he deserves it kot. His acting pun not badkan. Rezeki memasingkan…

4 Responses to “ABPBH 2011 dan bff”

  1. Dee April 11, 2012 at 1:34 pm #

    tgk wayang ngan geng mmg best..lap airmata pakai tudung eh..hehehe..

    • rillys April 12, 2012 at 1:10 pm #

      haha, ada standby tisu masa nak lap airmata tu

  2. nanie April 20, 2012 at 9:33 am #

    how time flies….really miss u too guys 🙁 sob sob….may or june kite gather blk k ;-D bbq at my house :-)) can’t wait

    • lily_lotus April 20, 2012 at 2:20 pm #

      sob sob jugak…alaa takmo sedih2, nanti kita jumpa eh! boyot2 pun akan tetap kugagahi hehe

Leave a Reply