Jangan bazir makanan, makan secukupnya saja

27 Mar

Jom! Ikut ai gi makan2.

Makan steamboat kat MAEPS, Serdang

Baru sampai amik bau jer dulu

Kitorang dok kat dalam

Kat luar pun ada gak seats

Before makan kena bayar dulu, per head dalam rm20++

Nak bagi budak senyap, bagi diorang sekerim dulu

Borong makanan time!

Kami yang kesenyapan dapat makan

Beware, bawah meja ada tong gas…hiks

Pasangan sihat yang kuat makan

Another pasangan sihat yang juga kuat makan

Mak abah yang sampai tak larat nak makan

Shirah pun kuat makan, habislah kau…kembang2 is on the way

Sayur2 ulam2

Variety of selections

Drinks

Warning! Don’t waste the food huhuhu

ABC…defghijklmn…..

Nasi mee bihun kuey tiow, fullstop.

Sos. Kicap. Buah. Sambal belacan

Perut kenyang boleh sinyummm

Berhenti seketika, nanti sambung balik

Blurp! alhamdulillah…dah selamat boleh balik.

6 Responses to “Jangan bazir makanan, makan secukupnya saja”

  1. sumijelly April 3, 2012 at 1:42 pm #

    wah..banyak jugak pilihan makanan kat MAEPS ni.. x pernah g, selalu dgr org cakap…

    budak2 macam mana yek kiranya? kene byr dr umur baper??

    • rillys April 4, 2012 at 2:06 pm #

      bebudak kalau tak silap below 5 years free jer

  2. salmia April 3, 2012 at 3:51 pm #

    bestnye makan steamboat!

    • rillys April 4, 2012 at 2:05 pm #

      sesekali boleh dear, hehe…kalau selalu mcm2 penyakit boleh singgah

  3. yatie April 3, 2012 at 5:23 pm #

    ni dekat ngan rumah.. tapi tak pernah pi

    • rillys April 4, 2012 at 2:05 pm #

      ooo stay area situ ke, hehe terjahlah kalau rajin…dah dekat tu

Leave a Reply