The thrill plus fantastic journey

16 Mar

Perjalanan masuk ke Ladang Teh Boh memang tak dapat dilupakan

Even jalan masuk agak sempit dan berliku-liku, tapi pemandangannya ya Allah…sungguh menakjubkan! Jalan ni kalau sampai lewat jer sikit dah kena jem teruk. Masa kitorang sampai tu lengang lagi.

Yang sanggup jalan kaki pun ada. Salute!

Shirah dok kat seat belakang memanjang snap pics

Atas bukit, bawah bukit semua dipenuhi dengan tanaman teh

Menghayati sampai tertidur

Anak sungai yang sungguh mengasyikkan

Luas pemandangan

Tuuu nampak ada satu rest house kat puncak

Saja nak feel terikan mentari diwaktu pagi

Dah sampai, kitorang tak ikut dalam tanaman teh tu sebab nak cepat gi kat cafe dulu

Sape nak thrill ikut jalan berlumpur tu pun boleh saja

Tuuu cafe yang kitorang nak tuju

Rumah2 pekerja, cantikkan the scenery?

Balik tu dah teruk jem, kena careful sangat sebab betul2 kat lereng bukit

Muka ada sinyummm sebab dapat explore such a fantastic journey!

No comments yet

Leave a Reply