Pendakian ke Ladang Teh Boh yg tidak sia2

13 Mar

Tertinggal pulak entry pasal our visit kat Ladang Teh Boh masa bercutian ke Cameron haritu. Alang2 dah lama takde entry panjang, so here we go…!

Haiyooo lambat sampai kena park kat bawah.

Silalah daki bukit.

Diorang cukup stamina to jog.

Tapi haku tidak.

Pic wajib dilereng bukit

Sampai jugak ke puncak

Cafe belum penuh, jalan lenggang kangkung

Pasangan sejoli dah sedia menanti kitorang

Menikmati panorama, budak kecik pun pandai eh?

Breakfast yang paling indah untuk tahun 2012

Nyummss!

Dan nyummss lagi!

Pic wajib di cafe

Orang dah ramai masuk cafe, seb baik tadi tak sesak

Feeling Switzerland, hahaha

Close up sikit muka orang teruja

Khas untuk tatapan bff lain yang kenot join

Pada yang tak perasan, kat sinilah antara tempat shooting Ombak Rindu.

Scene lisa dan aaron fight2 cat tu huhuhu

Kat sini pulak scene yg izzah bertembung dgn mila yg nak bagi surprise to hariz

Dan sini scene kejar mengejar lepas dah kantoi aaron terpeluk julia ziegler

Action sikit, haha tak kuasa

4 Responses to “Pendakian ke Ladang Teh Boh yg tidak sia2”

  1. Cathj March 13, 2012 at 6:32 pm #

    Amboi…. Ombak rinduuu yu…. Hihihi

    • rillys March 14, 2012 at 12:34 pm #

      amboi jugak…hihi, setakat cameron bolehlah cath…nak gi new zealand like u taktahulah bila hihihi

  2. SYIMA March 20, 2012 at 9:44 pm #

    spot tempat makan kita sama lah masa i dgn famili bercuti kat sini…. hihiih

    • rillys March 21, 2012 at 2:31 pm #

      yer ke? hehe tempat tu kan comel jer, so mesti lebih kurang jer viewkan

Leave a Reply