Candid budak2 bujang di KLIA

29 Feb

Ok dah penat citer pasal wedding Lisa dan Yusry. Kalau ada pic pasal their honeymoon, ai update kat sini lagi. Harini ai nak post few candid pics abang n hero kecik kat KLIA. Dah lama tak enterpramekan diorang kat sini.

Both craving for burgerrr

Hajat dihati nak bagi diorang leka main kat sini, tapi section closed daaa

Meround sekitar KLIA tanpa arah tuju, waiting for someone tak sampai2

Tak cukup kat luar, beraksi kat pentas pulak

Ini silat lambai melambai namanya

Tok Guru kecik dah pengsan

Sekian.

2 Responses to “Candid budak2 bujang di KLIA”

  1. ibu chiqamie March 2, 2012 at 9:16 am #

    eh…eh…funland kepci tu dh tuko baru erk.?? no more replika kpl trbg.?? nmpk noo lame dh pegi…heheee

    • rillys March 5, 2012 at 4:10 pm #

      eh tak pasti pulak, yg pasti ly tgk dari jauh jer section tu closed

Leave a Reply