Minum petang bersama Teh Cameron Valley

16 Feb

Ada sikit jer lagi kisah Cameron. Kang tak habiskan, tak complete pulak kenangan manis. Ecewah wahh…

Minum petang di Bharat Tea Plantation

Niat hati nak panjak Boh Plantation, tapi sesak teruk nak naik atas tu

Slurrpp!

Scone scone Scone!

Jemput minum

Shopping teh

Mereka pergi sight seeing

Thanks for your sweet time

Pic wajib dalam ladang

One shot for shirah

Bye, hawa and nani balik dulu. Ai stay one more nite dengan ayang. Esoknya nak gi tempat shooting Ombak Rindu tu, mana lagi Boh Tea Plantation!

6 Responses to “Minum petang bersama Teh Cameron Valley”

  1. rasp February 16, 2012 at 2:29 pm #

    sejuk2 layan air panas2 mmg nyamannnnnnnnn…..
    i loveeeeeee scone……

    • rillys February 17, 2012 at 2:58 pm #

      hihihi tapi sayangnya air panas tu sekejapan bertukar jadi sejuk 😀

  2. lieya_latif February 16, 2012 at 3:56 pm #

    salam kenal sis….

    wah bestnye sis…mmg teringin nak naik cameron ni, dah lame lieya tak kesane…..lagi2 tgi pic scone tu sis, perghhhh…..terliur dibuatnye he he he

    • rillys February 17, 2012 at 2:54 pm #

      salam kenal kembali sis lieya 🙂

      thanks for dropping by yer. ai pun dah lama tak naik, sejak anak dara lagi. pergi kali ni bawak the kids…wahh memang kenangan manis betul. so jgn lupa naik ke sana tau hehe

  3. cik wanie February 16, 2012 at 7:51 pm #

    wanie sendiri dah lama giler x ke Cameron Highlands,
    bilalah dpt pi sana lagi,
    huk huk huk

    • rillys February 17, 2012 at 2:52 pm #

      honeymoon nanti pergi eh heheheh

Leave a Reply