Hari yang cerah dan sejuk untuk jalan2

10 Feb

Sambung lagi kisah Cameron. Woott woott!

Pagi yang cerah dan sejuk

bff at cameron

2 mak buyung dan 2 mak dara dan 1 anak dara

Penchenta hatiku dan bff

View from our homestay

Al-Mashoor Strawberries

Tempat wajib singgah

Ngam2 sampai hujan lebat pun turun

Anak2 pengubat hati para ibu

Strawberry kat sini udah habis dipetik

strawberry nak berputik

Yang ada pun baru nak berputik

muffin strawberry

Shirah ngap muffin strawberry

bff at strawberry park

Pic wajib

Ok dah habis, esok2 sambung lagi story

Sorry celoteh pendek2, jadilah dari tak hapdet apa2 hehe. Take care!

8 Responses to “Hari yang cerah dan sejuk untuk jalan2”

  1. attiey February 10, 2012 at 5:03 pm #

    kak, baby dah brapa bulan lani

    • rillys February 11, 2012 at 3:01 am #

      next week masuk 3 bulan, insyaallah…

  2. nUR_rOsALiNdA February 10, 2012 at 6:14 pm #

    Teringin sangat nak g genting..Lom pernah pergi lagi 🙁

    • rillys February 11, 2012 at 3:00 am #

      yer ke tak pernah gi genting, tipulah 😛

  3. Dee February 10, 2012 at 8:50 pm #

    cameron mmg best..walau ladang teh di bandung membuatkan dee kagum..tapi cameron tetap di hati..

    • rillys February 11, 2012 at 2:59 am #

      aahlah dee cantik betul ladang teh kat bandung tu..best u dah dapat jejak kaki ke sana

  4. rasp February 10, 2012 at 9:12 pm #

    gi jenjalan dgn kengkawan best kan…
    gi lak ke CH….
    lagik lah bestttttt….

    • rillys February 11, 2012 at 2:58 am #

      hehe mcm ur geng pelangi, seronokkan trip dgn bff ni

Leave a Reply