Trip bersama bff terchenta

3 Feb

Last pergi trip dengan bff masa tahun 2010. Pastu pending sebab ada yang dah sarat mengandung, ada yang deliver so baby kecik sangat lagi nak gi bawak vacation. Awal tahun ni, memang the most perfect time for us. Alhamdulillah, cuti raya cina lepas dapat buat trip to Cameron Highlands!

Hero kecik moody sebab jem panjang gilos kat highway

Memandangkan jem yang super teruk, kitorang exit Sungkai. Ikut jalan dalam lagi senang kot. Kereta bff hawa dan nani kat depan, ater orang kuat perak kenalah lead…hehe

Lata Iskandar

On the way up, lalu Air Terjun Lata Iskandar

Pemandangan takyah cakaplah memang superb!

Kitorang rent homestay adik to our bff ayang

Aktiviti wajib dimalam hari ke pasar malam, Brinchang

Shirah pong ikut sekali. Diakan pembantu setia, dalam keadaan diri ini yang mabuk plus pening lalat…dia memang wajib ikut. Tolong uruskan budak bertuah 2 orang tu.

Bff forever, our 1st pic kat Cameron!

4 Responses to “Trip bersama bff terchenta”

  1. attiey February 7, 2012 at 8:52 pm #

    bestnya kak…

    • rillys February 10, 2012 at 11:05 am #

      hehe kalau pasal berjalan memang bestkan..

  2. suliana February 10, 2012 at 3:56 pm #

    Smpat lagi ke cameron ye..bestnya.. Sy ni ntah bila lagi nk pegi. Huhu

    • rillys February 10, 2012 at 4:47 pm #

      lily ni last pergi masa form 5 dulu, kesiankan?

Leave a Reply