Ada sesapa jumpa mood kerja saya?

30 Jan

I’m back at work. Tapi dengan mood yang masih ting tong, hiks. Teringat2 kisah holiday yang rasanya macam sentiasa tak puaslah senang cerita. Apepun tetap bersyukur sebab diberi kesempatan spent time with bff and family sepanjang off 1 week haritu.

ladang teh boh cameron highlands

Breakfast kat Ladang Teh Boh, Cameron Highlands

Lagi2 kalau telek balik pics masa gi Cameron haritu, lagiii kedaung mood. Fuh fuhh takleh jadi ni ai better stop here, esok2 lah ai start story pasal the holiday eh. Jaga diri, tata…

4 Responses to “Ada sesapa jumpa mood kerja saya?”

  1. mar February 2, 2012 at 11:14 pm #

    kak lily, walaupun lambat ttp nk wish congrates , u got a cute god creation inside ur tummy!

    take a good care of urself.

    loves u!

    • rillys February 3, 2012 at 11:06 am #

      mar dearie, thanks lovely!

  2. World of Azketom February 2, 2012 at 11:19 pm #

    Hurm mau tak mau, kena jumpa mahMOOD. Mungkin dia ade obatnya. heheheh

    • rillys February 3, 2012 at 10:56 am #

      hehe takpe2 dah jumpa, tapi tu lah wiken ni cuti pjg balik…huhu

Leave a Reply