Asyik bergambar, bila nak cari barang der?

5 Jan

Dah lama tak tumpang lalu dalam Ikea. Balik dari Olympus Service Centre kat Mont Kiara haritu, sempatlah habiskan masa terluang berdating kejap kat situ. Sambil2 cari idea untuk our bedroom. Sejak hero kecik lahir, bedroom set tu jerlah yang kitorang pakai. So, rasa macam bila nak dapat baby baru ni…nak tukar lain pulak gitu.

lampu unik ikea

Chop! Ini namanya lampu ranting kayu yer

bear ikea

Bear pembuka selera, menyelerakan ke?

Si tinggi dan bakal si bulat

Hot and spicy!

kasut sarung tidur ikea

Kasut sarung untuk tidur, ai nak pakai masa pantang boleh?

Last pic before baba kata sudah2 lah tu, bila nak cari barang ni?

12 Responses to “Asyik bergambar, bila nak cari barang der?”

  1. atty January 5, 2012 at 3:14 pm #

    berseri2 mak buyung ni
    lily jaga diri tau..

    • rillys January 6, 2012 at 12:49 pm #

      tapi takleh lawan seri kakty, ahaks

  2. rasp January 5, 2012 at 7:16 pm #

    hehehehe…dpt gak barangan yg nak dibeli tu?

    • rillys January 6, 2012 at 12:48 pm #

      dapat tapi idea jer..hehe, lain yg dirancang lain yg dibeli. selalu camtukan?

  3. 4gr3v0 January 6, 2012 at 10:06 am #

    Hot an spicy saya mau coba 😀

    • rillys January 6, 2012 at 12:50 pm #

      silalah mencoba, hehe

  4. AreLeez Adnan January 7, 2012 at 12:29 am #

    wah! bestnye nak sambut ‘org baru’! congrats!

  5. huda January 9, 2012 at 12:01 am #

    wah wah..
    tahniah yer 🙂

    • rillys January 9, 2012 at 1:10 pm #

      thanks huda, hehe

  6. jm January 9, 2012 at 5:26 pm #

    eh peknen ye?

    congrats ye…

    jage kesihatan bebaik 🙂

    • rillys January 18, 2012 at 5:17 pm #

      aah hihihi…thanks yer

Leave a Reply