Sesekali kurasa teringin…

4 Jan

Selingan dimalam hari

adik berbaju oren duduk belakang bonet kereta

Budak kecik yang bakal dapat title abang lepas puas jadi adik for 6 years

main dam kat kedai makan

Abang yang bakal jadi abang kepada 2 orang adik

butik lily taman sri sentosa

Bila sedar diri ini bakal menjadi ibu kepada 3 orang anak, terasa macam nak quit kerja dan uruskan hal anak2 dengan keringat sendiri sambil buat business. Setup Butik Lily macam kat atas ni ke, hehehe. Amin…mana tahu ada rezeki nantikan.

4 Responses to “Sesekali kurasa teringin…”

  1. syikinzahir January 5, 2012 at 10:56 am #

    ehh..jauh jugak jarak eh..6 tahun..berangan dulu lily..mane tau nti ade rezeki beby baru..sungguh boleh bukak butik macam tu kan..

    • rillys January 5, 2012 at 2:39 pm #

      amin, thanks kin. aah jauh gak jarak, tapi memang ly plan camtu..hehe. bagi abang2 diorang at least dah naik kindy. tapi kin meriah, nak masuk 3 semua kecik2 lagi senang diorang membesar sesamakan

  2. Aleeya January 5, 2012 at 1:20 pm #

    samala…uruskan anak tabika pun tetiba teringin nak pencen je n nak anto amik anak kat skool pun okeh…ingtkan butik Ly tu tadi hahaah insyaAllah akan dtg yea…

    • rillys January 5, 2012 at 2:38 pm #

      kan yaya, hehe…tapi tu lah kita berangan dulu mana tahu ada rezeki anak baru nanti. yaya taknak join pregnant ke, hehe

Leave a Reply