Ada sikecil dalam tummy ini

30 Dec

Bismillahirrahmanirrahim, perjalanan hidupku bagi tahun 2011 diakhiri dengan berita gembira…syukur alhamdulillah setelah 6 tahun menanti, diriku dah berbadan dua.

Malam kelmarin got the good news, esoknya ai share my happiness kat FB. Thanks to all friends and relatives yang sudi berkongsi kegembiraan.

Seriously ai feel like crying masa taip status ni

Abang2 yang eksaited baca komen kat wall mama

Abang n hero kecik terkejut masa ai bagitahu diorang. Dengan muka eksaited abang tanya.

Bila Allah masukkan baby dalam perut mama?

Boleh tolong jawabkan tak.

And baru i realized, no wonder these few days rasa macam tak larat sangat nak hapdet blog. Complete package punya morning sickness. Tapi insyaallah lepas ni harap2 akan rajin update macam dulu. Thanks for all the wishes, hanya Allah yang mampu membalas segala doa kebaikan u guys…amin.

8 Responses to “Ada sikecil dalam tummy ini”

  1. AIN SAUKI December 30, 2011 at 2:22 pm #

    congrats ly…selamat menjalani 9 mths preggy…aku pon rimdu gak nak preggy..tp blom ade rezki lg..

    • rillys January 3, 2012 at 3:13 pm #

      thanks ain, insyaAllah aku doakan rezeki kau tak lama lagi yer

  2. rasp December 30, 2011 at 4:25 pm #

    tahniah sis…hepi sangat for you…
    semoga semuanya berjalan dgn lancarnya…
    take care tau sis….

    • rillys January 3, 2012 at 3:11 pm #

      thanks sis, i pun tak sangka…tapi memang berharap sangat boleh dapat baby baru 2012 ni, syukur

  3. Elyn Sani December 31, 2011 at 4:09 am #

    alhamdulillah. tahniah!!

    • rillys January 3, 2012 at 3:10 pm #

      syukur, thanks elyn

  4. Lyn Yusoff January 4, 2012 at 10:12 pm #

    congrats lily..
    semoga dpt bby girl lepas ni..
    bykkan berehat yea 🙂

    • rillys January 5, 2012 at 2:40 pm #

      thanks lyn, amin amin…hehe

Leave a Reply