Nak tengok Upin Ipin yang tipu2 punya

16 Dec

Niat dihati haritu nak tengok Pameran Khazanah Kapal Karam kat Muzium Negara. Tup tap tup tap, ada Pameran Upin Ipin ler puleyyy kat situ. Bagai pucuk dicita ulam mendatang ler kennn.

pic anak beranak dalam kereta

Muka tak tentu arah bila tahu nak gi tengok 2 budak botak

kereta upin ipin

Dari jauh dah nampak Exora Upin Ipin ni

Kat luar pameran pun dah nampak syok, dalam tak tahu leyyy

poster besar upin ipin

Abang kulu kilir cari pintu masuk

terkesima tgk pameran upin ipin

Dah masuk tak tentu arah mana nak tengok dulu

BFF hawa pun join jugak. Upin ipin punya pasal demi anak2 tercinta, sanggup datang tanpa suami yang bzbee kerja. Bawa 2 budak kecik shomel tu, dengan tengah pregnantnya. Memang superwomanlah kau hawa.

Mak2 pun tak salah nak terkesima sama

Semua karakter dalam upin ipin ada, pilih2

Ini budak kicik memang clever, mulut non-stop mengomel teruja!

Anak sulung hawa, ayong kat meja study upin ipin

Siap buat rumah kampung upin ipin tau. Ada bilik kak ros, upin ipin, nenek, dapur, ruangtamu semua complete. Esok i hapdet lagi yer pics dalam rumah tu.

Asal stop jer amik pic, asal nak amik pic jer stop…haha

pentas upin ipin

I like this pic!

Game upin ipin, tapi belum launch lagi kot

Wall of Fame

Pameran Khazanah yang tinggal kenangan sebab tak masuk pun

Kapal lanun dah karam ke hape ni?

Kitorang tak masuk Pameran Khazanah Kapal Karam tu, maklumlah hawa tengah pregnant. Takut ada apa yang dipamerkan buat dia terkuzut kang.

Bila anak2 happy, mak2 pun happy!

Sekian

No comments yet

Leave a Reply