Wedding kahwin marry

15 Dec

Ada lagi satu kisah wedding…hihihi

pic dalam kereta with hubby

Kami yang purple

anak pancasitara tara kuchaaa

Si kotak2 dan si belang2

pengantin dengan ibubapa

Pengantin dan parents memasing

Wedding yang ai attend kali ni kat Kompleks Sukan Bangsar. Mak pengantin lelaki tu sepupu dengan abah. Sekian…hehehe.

Napelah haku sorang jer pandang camera?

Mak dan abah ikut theme pengantin

Good boy anak mama, amik pic tanpa disuruh

Hallahhh hallahhh…shomelnya senyum budak2 tecik ni

Baju kurung yang ai pakai tu shirah punya actually. Ahaks…menjerit dia bila ai pakai, hahaha. Alaa apa salahnya, kaklang yang belikan kain ela tu untuk baju raya haji kaukan…bagi mak jahit. Saiz pun lebih kurang halal, so sharing is caringlah u see.

Dah taktahu nak tulis apa, have a nice day guys!

No comments yet

Leave a Reply