Good boy, siapa pegang pun tak nangis

15 Dec

Malam semalam ai story pasal babykan, malam ni pun sama gak.

Amin amin amin, minta dimurahkan rezeki dapat baby

Haa penuh muka budak kecik ni, ekekeke..anak cousin ai ni

Kok tercengang? Yang dukung tu bapa dia

Yang syoknya dia ni, siapa dukung pun takpe..tarak nangis punya

Last pose before handover the baby pada ibu dia

Adik ai yang tudung oren tu belum ada rezeki pregnant, dah lebih 6 bulan kahwin. Takde family planning apepun, ni dah kira berlumba dengan ai lah ni siapa pregnant dulu…hahaha boleh?

No comments yet

Leave a Reply