Si kembar dan abang2

9 Dec

Ni kisah gelagat kembar kat kindy my kids.

Sorang cap hijau, sorang cap biru. Masa ni pergi trip kat Domino’s Pizza.

Yang lagi 2 tu abang2 the twins.

Sorang pemalu

Sorang takleh dok diam

4 orang kau hero. Bagus betul abang2 the twins ni, pandai jaga adik diorang. Trip ni parents diorang tak ikut. So, apa2 memang the brothers yang handle. Sangat independent kids, i like!

4 Responses to “Si kembar dan abang2”

  1. yan December 9, 2011 at 2:56 am #

    bagus nya abang2.. pandai jaga adik2..ALHAMDULLILAH

    • rillys December 10, 2011 at 2:01 am #

      bertuah the parents, memang sangat boleh harap the brothers…

  2. rasp December 9, 2011 at 10:23 am #

    i pun suka kids yg independent…
    lagi bertambah suka bila ada kembar kan 🙂

    • rillys December 10, 2011 at 1:53 am #

      bila the kids independent, takdelah selalu nak merengekkan. kita lagi kesian adalah…hehe

Leave a Reply