Mama, abang pun pakai topi ada tali berjurai macam mama dulu

8 Dec

Tahun ni ai pergi graduation day kat kindy my kids dengan hati yang meriah sikit. Sebab abang n hero kecik both buat performance. Last year abang sorang jer. Hero kecik tukang gelakkan kat bawah…hihihi. Memacamlah bebudak ni.

Tengok stage jer pun ai dah eksaited

Choir, choral speaking n bacaan doa

6 years old certificate for abang

Topi berjurai ni yang si abang kecoh kata dia pakai macam orang konvo…hihihi.

5 years old certificate for hero kecik

Anugerah Pelajar Paling Aktif for abang

Dan disebabkan character aktif terlampau abang ni lah, ai susah nak gain weight. Bukan diet apepun, tak kuasa mak tau. Sekali menjerit, habis pecah semua lemak…hahaha, tak caya cer try.

One more thing, bebudak sekarang memang ramai yang genius. Abang n hero kecik ada a few subject yang score 100%. So, adalah sikit rasa mungkin ada subject academic yang diorang boleh dapat award. Rupanya ada student2 lain yang score semua 100% kau, both semesters pulak tu…hihihi. Memang truly genius mereka itu.

Anugerah Lukisan Terbaik for hero kecik

Molek sangatlah tu, dinding kat rumah habis dah dia muralkan. Clap2 for u dik. Apepun congrates anak2 mama. Tak kisahlah dapat anugerah ke, tak dapat ke…yang penting ilmu yang diorang dapat timba kat sini tu dapat dimanfaatkan masa kat primary nanti. Wahhh, ayat macam cikgu sekolah tak?

Spot mana abang, yer yang terlebih hormon tinggi tu

Tiap kali bawak abang jalan, kalau ada orang tegur…mesti ingat dia dah standard 2-3. Pastu compare pulak dengan mamanya yang tak berapa nak tinggi ni. Bukan ai pendek yer, tapi tak berapa nak tinggi…hihihi. Tinggi ke rendah ke anak kita, yang penting sihat fizikal dan mental. Wahhh, cliche lagi ayat haku.

See, agak2 dia darjah berapa akan sama tinggi with me?

Baba tak dapat join, macam last year jugak. Tapi awal2 baba dah umpan abang memacam. Hehe, nak buat camne dah takde rezeki baba nak joinkan. Harap kat video yang mama record jerlah.

Fashion show by student 4 years old

Hero kecik perform sketsa n joget agogo!

Abang perform dalam drama swasta minggu ini, ahaa

Lagu wajib sebelum habis, Bertemu dan Berpisah

Last but not least, makan time!

Really enjoy the day, I’m happy when my kids’re happy!

No comments yet

Leave a Reply