Lambaian terakhir, panjang umur jumpa lagi

2 Dec

Saja jer ai perap kisah gi hantar mak sedara gi naik haji kat Kelana Jaya haritu. Sebab nak amik aura excited yang she’s coming back esok, insyaAllah…

Berkampung pukul 4am kat Tabung Haji, Kelana Jaya

Menjelang subuh dah makin ramai umat

Pak hitam yang dah ready, he’s going haji for the 2nd time

Mak hitam yang juga dah ready, baru 1st time nak naik haji

Agihkan barang

Thanks to kekawan abah yang on duty kat Tabung Haji masa tu. Diorang hantar all sorts of things untuk mak hitam dan pak hitam. Things yang diperlukan untuk jemaah nak check in. Tak perlu nak q panjang kat depan kabin nun. Kesian tengok lenguh orang q tunggu. They should ask to collect a week earlier ke kan.

Tulis jangan tak tulis bah

Kawtim sudah

Panggilan for check in dah bermula

Sebak, pilu, hiba semua ada

Tangisan keredhaan, panjang umur dapatlah berjumpa lagi

Lambaian terakhir

Thanks again to kekawan abah. Mak hitam dan pak hitam check in tak ikut laluan orang awam. Diorang terus dibawak masuk ke dalam ikut laluan lain. Terima kasih ya Allah kerana memudahkan urusan mereka.

Marilah pulang

Dan esok kitorang akan berkampung kat KLIA pulak, menanti kepulangan mereka. Even hampir setiap hari dapat berhubung melalui telefon dengan diorang, kerinduan tu tatap menebal. Abah dah call kekawan dia yang on duty kat KLIA esok. Semoga urusan untuk hari esok juga dipermudahkanNya. Amin…

Guys, kalau ada yang mengalami kesulitan dengan pihak kastam baik dari segi cukai ke, penahanan barangan ke, shipment ke…insyaAllah boleh minta tolong dengan my father.

Semoga hari kita diberkatiNya…

No comments yet

Leave a Reply