Perlawanan terbaik!

22 Nov

I’m sure rakyat Malaysia tengah gembira sakan harini dek kemenangan team Harimau Muda Malaya malam tadi. Tak sia2 kalau ada yang datang opis harini dengan suara yang serak…hehe

Yang pasti kejuaraan dah jadi milik kita!

Congrates to all players, especially cik abe Khairul Fahmi

After 2 hours bergasak kat padang, akhirnya kita berjaya mematahkan sorakan peminat2 fanatik pasukan lawan yang menjangkau hampir 100,000 orang yang hadir kat stadium malam tadi. Perghhh!

Memang tak dinafikan sepanjang game tu, kemain tak keruan tengok match tu. Serba tak kena betul jadinya…hahaha!

Apepun, memang dah rezeki kitakan. Sepakan penalti terakhir kita tu kan actually dah ditepis oleh keeper lawan tapi boleh pulak bergolek2 masuk gawang, congrates Malaysia!

4 Responses to “Perlawanan terbaik!”

  1. nUR_rOsALiNdA November 22, 2011 at 2:01 pm #

    Yeayyyy!!!!!!~
    Suka sangat..
    Berbaloi semalam tgk penalti sampai gigilĀ² tangan…Wakkkkkkkkkkk~

    • rillys November 22, 2011 at 3:26 pm #

      hahaha seb baik tak gigit2 tangan!

  2. Elyn Sani November 22, 2011 at 4:04 pm #

    kat umah pun org sama mengaum!!!

    • rillys December 2, 2011 at 4:23 pm #

      hahaha yg tu sudah pasti!

Leave a Reply