They need our votes bebeh

17 Nov

Letihlah otak buat kerja, stop kejaplah ai nak update recent story from Nuffnang. Pasal Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011. Ada 12 awards yang dipertandingkan and the event will be held on 16th December.

Starting 15th November 2011, dah boleh vote siapa pilihan hati sanubari.

And the nominees are…!

Most Influential Blog, of coslah i’ll go for Hanis!

Best Micro Blog, ai kenal Kennysia jer…hehe

Most Original Blog Design, kretip2 mereka ni yer

Best entertainment Blog, semua menghiburkan lor

Best Food Blog, yummehh2 blog memasing

Best travel blog, syok betul tengok kaki2 jalan nih

Best fashion blog, tu dia siapa fashionista nih

Best photography blog, bestnya semua marbeles2 punya calon

Best Geek Blog, wah sape paling geek nih

Best parenting blog, kita lihat parents mana yang terbaik

Best Lifestyle Blog, yeahh mari pilih mana paling stylish

Hidden Gem. Wah? Tersembunyi tu…hihihi

Tapikan, majoriti ai tak kenal lah…hehe. Takpe just masuk blog diorang and nilai sendiri dengan hati yang tulus ikhlas gitu. So, boleh vote setiap 2 jam. Remember, every 2 hours tau. Keluar masuk balik, keluar masuk balik…haha. Goodluck for all the finalist!

No comments yet

Leave a Reply